Pilt

Pilt

Riisi-šokolaadipuding

See siin on nii lihtne retsept, et tegelikult ei olegi väga vaja seda üles kirjutada. Aga teen seda siiski, et väärt magustoit ära ei ununeks. Valmib see muhe puding mõne minutiga, täidab hästi kõhtu ja on hea alternatiiv tavalistele putrudele. Sobib süüa hapuka moosiga, marjadega, banaaniga või lihtsalt piimaga.


PUDING:
Piima
Riisihelbeid
Piimašokolaadi (paar ruudukest võiks panna ka tumedat šokolaadi, siis jääb tugevam šokolaadi maitse)
Kookoshelbeid või hakitud pähkleid (panna enda maitse järgi)

PEALE
Marju, moosi, banaani, piima jne

Valmista riisihelbe puder piimaga vastavalt pakendil toodud juhendile. Valmis puder tõsta pliidilt ja sega hulka šokolaad (kogus oleneb sellest kui magusat ja intensiivset maitset pudingule soovid). Sega kuni šokolaad on kuuma pudru sees ära sulanud, seejärel lisa kookoshelbed ja/või hakitud pähklid. Kui puding tuli liiga tihke, lisa sellele veel piima. Sobib süüa kohe soojalt või hiljem jahtunult koos soovitud lisandiga.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar