Pilt

Pilt

Koorene-juustune kanakaste

Koorene ja maitselt mahe kanakaste maitseb hästi nii väikestele kui ka suurtele sööjatele. Sobib ideaalselt nii riisi kui ka erinevate pastade juurde. Kuna kaste on olemuselt malbe ja kreemjas, siis sobib lisandiks mõni värske ja krõmpsuv salat.


KASTE
500 g kanafileed
0,5-1 tl karripulbrit
soola, pipart
4 dl rõõska koort (35%)
2 dl kohvikoort (10%)
100 g sulatatud juustu
1 spl nisujahu + pisut külma vett

Lõika kanafilee kuubikuteks ja prae kuumal pannil õlis küpseks ja kuldseks. Maitsesta praadimise lõpupoole liha soola, pipra ja karriga. Vala pannile mõlemad koored ja lase kastmel vaiksel kuumusel umbes 5-7 minutit podiseda. Samal ajal sega jahu natukese külma veega ühtlaseks, voolava konsistentsiga massiks ja vala peene nirena keeva kastme sisse, ise samal ajal hoolega segades. Kuumuta minut-kaks, keera siis kuumus kinni ja lisa kastmesse sulajuust. Sega kastet, kuni juust on täiesti ära sulanud ja kastme konsistents on ühtlane. Serveeri riisi või pastaga ning värske salatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar