Pilt

Pilt

Parmesaniga lavašikrõpsud

Väga kiirelt ja lihtsalt valmivad krõpsud on välimuselt tagasihoidlikud, kuid see-eest ülihead. Soovitan kindlasti kasutada täisteralavašši, kuna selles on rohkem kasulikkust kui tavalises valges. Õhkõrn kiht riivitud parmesani annab hea juustust maitset ja veelgi suuremat krõbedust. Hea alternatiiv tavalistele kõpsudele, lisaks veel laste suured lemmikud!


Vaja läheb:
180 g (täistera) lavašši
100 g riivitud parmesani
toiduõli

Pintselda lavašid toiduõliga mõlemalt poolt üle. Lõika enam-vähem ühesuurusteks kolmnurkadeks ja lao küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (tuleb umbes 4 ahjuplaaditäit). Puista igale kolmnurgale pisut riivitud parmesani ja aseta 180 kraadisesse ahju küpsema. Küpseta ca 6-8 minutit, ehk seni kuni krõpsud on kuldsed ja krõbedad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar