Ajal mil väljas on juba pime, külm ja tuuline, sobib toidulauale väga hästi üks korralik ja soojendav liharoog. Guljašš ongi üks selline toit. Juurde kartulipudru ning hapukurk ja juba ongi hea.
KASTE (4-6-le)
600 g pehmet sealiha
1 hakitud sibul
2-3 spl tomatipastat
1 spl jahu
4 dl vett
0,5 tl paprikapulbrit
soola ja pipart
praadimiseks õli
Pruunista kuubikuteks lõigatud liha koos sibulaga pannil õlis. Lisa tomatipasta ja paprikapulber ja kuumuta läbi. Kalla peale vesi ja hauta vaiksel kuumusel, kuni liha on pehme. Lisa vähese külma veega segatud jahu, keeda läbi, kuni kaste pakseneb, ja maitsesta siis soola ning pipraga.
Retsept on pärit ajakirjast Oma Maitse (Oktoober 2016)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar