Pilt

Pilt

Canneloonid kahe erineva täidisega

Canneloonid on nagu suured makaronid, kuhu sisse saab maitsvat täidist toppida. Seekord tegin neid pastatorusid kahe erineva täidisega - ühed hakkliha ja toorsuitsupeekoniga ning teised kana ja sulajuustuga. Tuli väga maitsev ja toitev söök. Kui on kiire ja väga palju mässata ei viitsi, siis võib keetmata canneloonid ära täita ja ahju pista. Kui aega on rohkem võib nad eelnevalt poolpehmeks keeta ja alles siis täita ning küpsetada. Viimasel juhul saab kindlasti pehmema tulemuse. Mina torusid ei eelkeetnud ja tuli samuti väga maitsev ja pealt kergelt krõbe. Saab nii ja naa.


250 g canneloone

HAKKLIHATÄIDIS
300 g hakkliha
150 g toorsuitsupeekonit
40 g riivitud parmesani
1 spl majoneesi
1 tl hakklihamaitseainet 
1 tl American Cajun maitseainesegu
1 väike muna

KANATÄIDIS
400 g kanafileed
100 g sulatatud juustu
1 spl majoneesi
1 väike muna
1,5 tl Fajita maitseainesegu

KASTE
4 dl rõõska koort 35%
3 dl piima
1 spl jahu
soola, pipart

Valmista hakklihatäidis. Prae hakkliha pannil küpseks, sega hulka hakitud peekon, riivitud parmesan, majonees, toores muna ja maitseained.

Valmista kanatäidis. Lõike kanafilee väiksemateks kuubikuteks ja prae pannil õlis kuldseks. Sega hulka sulajuust, majonees, muna ja maitseaine.

Keeda canneloone soolaga maitsestatud vees mõned minutid (peavad jääma pooltoored, muid lähevad täitmisel katki). Võib ka tooreid canneloone täita.

Täida canneloonid täidisega (kogu täidis peaks täpselt ära kuluma) ja aseta nad natuke sügavamale ahjupannile (ca 25-35 cm). Valmista kaste. Selleks sega jahu väheses piimas lahti, lisa vähehaaval ja pidevalt segades ülejäänud piim ja rõõsk koor. Maitsesta segu natukese soola ja pipraga ning vala canneloonidele. Kata vorm fooliumiga ja küpseta 180 kraadi juures ca 1 tund.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar