Pilt

Pilt

Kiired minipitsad lehttainapõhjal

See retsept peaks õigupoolest kuuluma rubriiki "lapsed köögis" (mida mul veel pole), kuna valmistamine on lihtne ja fantaasial võib vabalt lennata lasta. Ja kui head minipitsad siit tulevad! Juurde isetehtud limonaad ning mõnus õhtusöök ongi valmis.

Pitsakatte saab igaüks endale ise kokku panna:

Vaja läheb:
Lehttaina plaate
Juustu, mozzarellat, sinihallitusjuustu, salaamit, sinki, praetud kana, tomatit, paprikat, porrulauku, ananassitükke, šampinjone jne jne.
Pitsamaitseainet 

Lõika lehttainaplaatidest paraja suurusega ruudud või ristkülikud. Tee taina sisse kahvliga auke, et pitsad keskelt ei paisuks nagu õhupallid.  Iga tainatüki peale pane esmalt riivitud  juustu ja seejärel kõike muud meelepärast. NB! Ääred jäta vabaks, et nad krõbedaks jääks ja et täidis üle ääre ei vajuks. Küpseta 200-215 kraadises ahjus ca 10-15 minutit (ääred peavad olema kaunilt kuldpruunid). Puista kuumadele pitsadele pitsamaitseainet, lase pisut jahtuda ja hakka sööma.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar