Väga mõnusad suupisted kergeks eineks või peolauale. Juurde meelepärane kaste ja midagi värsket ning kõhu saab täis. Loomulikult saab selliselt valmistatud kana ka näiteks salatis või tortillade ja wrappide täidisena kasutada. Tõesti ülihead, eriti veel soojalt.
Vaja läheb:
2 spl riivsaia
2 spl riivitud parmesani
1/2 pakki Fajita maitseainesegu (Santa Maria)
500-600 g kanafileed
3 spl toiduõli
Esmalt valmista paneering. Selleks sega omavahel riivsai, riivitud parmesan ja Fajita maitseaine. Lõika kanafilee suupärasteks tükkideks (mina tegin ribad) ja sega toiduõliga. Lisa kanale paneering ja sega kiirelt läbi. Laota kanatükid ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadi juures kuni on küpsed (täpne aeg sõltub tükkide suurusest). Minul kulus ca 20 minutit.
Naudi kohe soojalt koos hapukoore-majoneesi-küüslaugukastmega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar