Saiavorm on nostalgiline, igati muhe ja mõnus magustoit. Tegemine on lihtsamast lihtsam ja olgem ausad - soe, pealt krõbe saiavorm koos külma piimaga viib keele alla!
Vaja läheb:
1 suur röstsai
100 g võid (sulatatud)
1 dl suhkrut
3 muna
4 dl piima
0,5 tl vanillisuhkrut
1 tl kaneeli
200-300 g hapukat õunamoosi
Haki röstsai kuubikuteks. Klopi lahti munad suhkruga, lisa piim, sulatatud või, vanillsuhkur ja kaneel. Määri ahjuvorm võiga ja laota sinna pooled saiakuubikud. Saiakuubikutele tõsta väikeste kuhjakestena õunamoos ning sellele ülejäänud saiakuubikud. Vala üle piima-munaseguga ning küpseta 200 kraadi juures 35-40 minutit. Valmis saiavorm on pealt kaunilt kuldne ja krõbe. Naudi soojalt külma piimaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar