Pilt

Pilt

Šokolaadi-toorjuustutort müsliga

Tõeline kiirkook, mis valmib peaaegu et olematu vaevaga, kuid maitseb väga luksuslikult. Tänu müslile ja värsketele marjadele on see see maitsev kaloripomm pisutki tervisesõbralikum :)


Vaja läheb:
350 g krõbedat šokolaadimüslit
400 g toorjuustu
200 g paksu Kreeka jogurtit
300 g piimašokolaadi
400 ml 35%-list rõõska koort
2 spl suhkrut (ilma kuhjata)

Kaunistuseks:
värskeid või külmutatud marju
riivitud šokolaadi

Vooderda 26-28 cm läbimõõduga lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga ning puista koogi põhjaks kiht müslit (nii et põhi oleks kaetud).

Valmista täidis. Selleks sega omavahel toasoe toorjuust ja Kreeka jogurt ühtlaseks kreemiks. Sulata šokolaad ja lisa toorjuustu-jogurtikreemile, sega jälle ühtlaseks. Vahusta rõõsk koor suhkruga tugevaks vahuks ja sega ülejäänud kreemi hulka. Kõige lõpuks lisa kreemile ülejäänud müsli, sega õrnalt läbi ja tõsta lusikaga koogivormi. Tasanda koogipind, kata koogivorm nt fooliumiga ja tõsta vähemalt kuueks tunniks külmkappi tahenema. 

Enne serveerimist lõika kook viiludeks ning kaunista marjade ja riivitud šokolaadiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar