Pilt

Pilt

Kartuli-suvikõrvitsavokk hiidkrevettidega

Äärmiselt kiirelt valmiv ja väga-väga maitsev kõhutäis neile, kellele maitsevad krevetid. Kuna kõik köögiviljad jäävad siin roas poolkrõmpsuks ehk al dente ning osad asjad on täitsa värsked, siis võib seda sööki nimetada ka soojaks salatiks. Tööpäeva õhtuks sobib imehästi!


Ma ei hakka koostisosade koguseid täpselt välja kirjutama, kuna see pole selles roas nii oluline. Ehk siis - võta kõike vastavalt sööjate arvule ja isule!

Vaja läheb:
kartuleid (keetmata, kooritud)
suvikõrvitsat
toiduõli praadimiseks
tšillimarinaadis eelkeedetud tiigerkrevette
taluvõid
kirsstomateid, poolitatult
lehtsalatit (nt frillice)
soola/pipart  

Lõika kartul ja suvikõrvits peenemateks kangideks. Kuumuta pannil õli ning prae kartuleid nii kaua kuni nad pole enam toored, kuid on veel mõnusalt krõmpsud. Maitsesta soolaga ning tõsta ootele. Toimi samuti ka suvikõrvitsaga. Sega kokku kartul ja suvikõrvits, lisa poolitatud kirsstomatid ning väiksemaks rebitud lehtsalat.

Kuumuta pannil lahke kogus taluvõid ning küpseta tiigerkrevette selles minut-poolteist. Lisa koos pannile tekkinud leemega ülejäänud roale, jahvata peale musta pipart ning söö kohe!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar