Need juustupallid on nii väljast nii hõrgult krõbedad ja seest nii-nii pehmed ja kohevad, et nende söömisel on raske end valitseda. Koos külma koorekastmega lihtsalt ülihea! Tegemist on muidugi tõelise kaloripommiga, kuid vahel võib endale seda ikka lubada.
JUUSTUPALLID
200 g riivjuustu (ca 50 g sellest võiks olla kõva juust, nt parmesan)
1 muna
1,5 spl nisujahu
riivsaia
toiduõli (küpsetamiseks)
toiduõli (küpsetamiseks)
KASTE
200 g hapukoort
1 spl majoneesi
1 küüslauguküüs
Sega riivjuust, muna ja nisujahu tainaks. Kuumuta paksupõhjalises potis toiduõli (seda võiks potis olla vähemalt 1,5-2 cm). Vormi tainast pallikesed, veereta neid riivsaias ja küpseta kuumas õlis kuldpruuniks. Tõsta vahukulbiga köögipaberile minutiks-paariks nõrguma.
Kastmeks sega omavahel hapukoor, majonees ja purustatud küüslauk. Söö sooje juustupalle külma kastmega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar