Söök, mis valmib peaaegu märkamatu vaevaga, maitseb aga tõesõna oivaliselt. Puhas maitse on selle söögi võtmesõnaks. Less is more!
Vaja läheb:
250 g meelepärast pastat (kuivaine kaal)
500 g kirsstomateid
10 küüslauguküünt
1 pott värsket rukolat
parmesani kas riivituna või laastudena
oliiviõli
soola/pipart
Poolita kirsstomatid, puhasta küüslauguküüned ning laota kõik ahjuplaadile. Piserda peale natuke oliiviõli ja küpseta 200-kraadises ahjus ca 10-15 minutit.
Kuni tomatid ja küüslaugud on ahjus, keeda soolakas vees valmis pasta, nõruta. Sega küpsetatud kirsstomatid ja küüslauguküüned keedetud pastaga, lisa rukola, parmesan (kogus oleneb, kui toitvat rooga soovid) ja pisut värskelt jahvatatud musta pipart. Söö kohe!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar