Toitev ja kergelt vürtsikas supp, mis minu suureks üllatuseks maitseb hästi ka lastele. Algupärase hartšoo valmistamine on tunduvalt aeganõudvam tegevus, kuid see siin on selle kuulsa supi kiirversioon, mida jõuab ka tööpäeva õhtul valmistada.
"Kohustuslikud" komponendid on veisehakkliha, riis ja adžika. Muus osas võib toimida oma maitse järgi.
Vaja läheb:
3 l vett
3 loorberilehte
3 veisepuljongikuubikut
100 g riisi
500 g veisehakkliha + õli praadimiseks
2-3 sibulat
4-5 küüslauguküünt
1 suurem porgand
200 g adžikat (kõige parem on seda panna maitse järgi)
Vala vesi potti, lisa puljongikuubikud ja loorberilehed. Lase keema tõusta, lisa riis ja keeda vaiksel tulel 10-15 minutit. Pruunista hakkliha pannil. Haki porgand, sibulad ja küüslaugud peeneks ning lisa pannile hakkliha praadimise lõppjärgus. Kuumuta minut-paar ja kalla pannitäis potti. Keeda jällegi 10-15 minutit. Kõige lõpuks lisa supile adžika, keeda mõned minutid ja supp ongi valmis!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar