Pilt

Pilt

Ahjus küpsetatud viineri-juustusaiad

Need krõbedate äärtega ahjusaiad on laste suured lemmikud, kuid maitsevad hästi ka täiskasvanutele. Kiire valmistada ja on tõesti megahead!


Nende maitsvate ahjusaiade meisterdamine on lihtsamast-lihtsam...



Vaja läheb:
8 viilu röstsaia (ideaalselt sobib ka täisterasai)
ca 40 g pehmet võid
8 viilu (sulatatud)juustu
8 pikka või 16 lühikest viinerit

lisaks hambatikke kinnitamiseks

Määri igale saiaviilule 1 tl võid. Keera sai teistpidi, või pool all, ja aseta võita poolele juustuviil (sobib nii sulatatud kui ka tavaline juust). Pane üks pikk või kaks lühikest viinerit diagonaalselt üle saiaviilu. Tõsta saianurgad kokku ja kinnita hambatikuga.
Küpseta 175 kraadi juures 20-25 minutit. Eemalda hambatikud ja söö saiu soojalt!


Algne retsept on pärit raamatust "Laste kokaraamat" (P. Enden, E. Enden)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar