Kook, mis valmib eriliselt väikese vaevaga, kuid mis sellest hoolimata maitseb luksuslikult. Seega ideaalne koogike selleks puhuks, kui küpsetamiseks aega napib, kuid magusaisu halastamatult kimbutama tuleb. Juurde tassike kuuma teed ja tore kaaslane ning elu muutub kohe ilusamaks!
Vaja läheb:
500 g mascarpone toorjuustu
400 ml rõõska koort 35%-list
1 tl vanillisuhkrut
400 g magusat kondenspiima
3 laimi mahl + pisut riivitud koort
2 spl kookoshelbeid
200 g Savoiardi küpsiseid (nn Lady Fingers)
Võta 24-26 cm läbimõõduga lahtikäiv koogivorm, vooderda see küpsetuspaberiga. Sega kokku kreem. Selleks sega omavahel mascarpone, kondenspiim, kookoshelbed, laimimahl ja -koor. Vahusta rõõsk koor vanillisuhkruga ning sega õrnalt ülejäänud kreemi hulka. Lao pooled küpsised põhjaks ning kata poole kreemiga. Lao peale teine kiht küpsiseid ja vala peale ülejäänud kreem. Aseta ööpäevaks külmikusse.
Algne retsept siit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar