Need vahvlid tulevad mõnusalt krõbedad ja väga-väga maitsvad. Algses retseptis on rohkem suhkrut (2,5 dl), kuid minu jaoks oli seda liiga palju. Teisel korral vähendasin suhkrut 1 dl võrra ja tulemuseks olid just parajalt magusad vahvlid. Väga maitsvad lihtsalt niisama söömiseks, kuid loomulikult võib süüa ka meelepärase täidisega (nt kohupiimakreem, jäätis, vahukoor, värsked marjad vms).
Kamavahu ja maasikatega versioon:
Valmib ca 20 vahvlit
Vaja läheb:
200 g võid
3 muna
3 muna
1,5 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
2 dl jahu
2 dl tärklist
1,5 dl vett
Sulata või ning jahuta. Sega hulka munad, suhkur, vanillsuhkur, jahu, tärklis ja vesi. Kuumuta vahvliküpsetaja ning küpseta õhukesed krõbedad vahvlid.
1 tl vanillsuhkrut
2 dl jahu
2 dl tärklist
1,5 dl vett
Sulata või ning jahuta. Sega hulka munad, suhkur, vanillsuhkur, jahu, tärklis ja vesi. Kuumuta vahvliküpsetaja ning küpseta õhukesed krõbedad vahvlid.
NB! Kui soovid vahvleid kas rulli keerata või koonuseks vormida, siis tuleb seda teha KOHE peale vahvli valmimist näiteks suurema taldriku või puidust hakkelaua peal. Kuna vahvlid on väga kuumad, siis mina tegin seda puhaste kinnastega.
Algne retsept siit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar