Pilt

Pilt

Kanakintsud vürtsikas-magusas kastmes

Maitsev, kergelt vürtsikas aasiahõnguline kanaroog, mis valmib vähese vaevaga. Liha tuleb mõnusalt pehme. Eriti hästi sobib süüa koos jasmiiniriisiga. 


Vaja läheb:

600 g kanakintsufileed + 1-2 spl maisitärklist
praadimiseks toiduõli

KASTE
0,5 dl teryaki-kastet
3 spl sojakastet
1 vars rohelist sibulat
1 tl vürtsikat maitseainesegu (nt Santa Maria American Cajun on väga hea) 
0,25 tl cayenne pipra pulbrit
1 suurem küüslauguküüs
1,5 cm jupp ingverit
1 tl pruuni suhkrut
0,5 spl veiniäädikat
2 dl vett
0,5 tl seesamiõli
2-3 spl toiduõli (küüslaugu ja ingveri kuumutamiseks)

Esmalt valmista kaste. Selleks haki küüslauk peeneks ja riivi ingver. Kuumuta neid pannil kuumas õlis mõned minutid (pruunistada ei tohi!). Vala koos õliga kaussi ja lisa peeneks hakitud roheline sibul ning seejärel ka kõik ülejäänud kastmeained. Sega ühtlaseks ja jäta ootele. Paneeri kanakintsufileed maisitärklises ja prae pannil kuumas õlis paari minutiga kuldne koorik ümber (seest jääbki toores). Tõsta fileed ahjuvormi ja vala kastmega üle. Küpseta 200 kraadises ahjus ca 45-55 minutit (kuni kana on küps). 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar