Pilt

Pilt

Vürtsika kanasalatiga täidetud tortiljakorvikesed

Need on peolaual tõeliselt populaarsed tegijad - ilma suurema vaevata saab terve kandik tühjaks söödud. Korvikesi võib täita ükskõik millise meelepärase salatiga, kuid siiani kõige soojema vastuvõtu osaliseks on saanud just selle salatiga versioon. Retsepti leidsin siit ja tuleb tunnistada, et retsept töötab 100%. Korvikesi on lihtne teha ja ega salatki kaua aega võta. Omalt poolt lisasin kanale Fajita maitseainesegu.

Korvikesed tuleb täita kindlasti vahetult enne serveerimist - siis on kindel, et krõbedus on endiselt alles.


Vaja läheb (valmib 24 korvikest):
6 suurt  nisutortiljat
500 g kanafileed
0,5 spl magusat tšillikastet
3 spl majoneesi
3 spl paksu maitsestamata jogurtit
1 suur pirn (peaks olema krõmps)
1 pea meelepärast salatit
0,5 spl Santa Maria Fajita maitseainesegu (lisab mõnusat maitset, kuid saab ka ilma selleta)
soola-pipart

Korvide valmistamiseks lõika tortiljad neljaks. Õrnalt servi kokku voltides, et tortilja võtaks korvi kuju, aseta need muffinipanni aukudesse ja küpseta 170-175 kraadi juures 8-10 minutit. Korda tegevust ja valmista teisedki 12 korvikest.

Kanasalati valmistamiseks lõika kanafilee väiksemateks tükkideks ja prae pannil kuldseks. Maitsesta soola-pipra ning soovi korral Fajita maitseaineseguga. Lase kanafileel jahtuda. Lõika pirn kuubikuteks. Sega kana, pirn ja kastmeained omavahel kokku. Vajadusel viimistle maitset tšillikastme, soola või pipraga.

Aseta igasse korvikesse paraja suurusega salatileht nii, et see jääks äärest kaunilt paistma (salatilehega peab olema kaetud ka korvikeste põhi). Täida korvikesed kanasalatiga ja serveeri.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar