Väljas mõnusalt krõbe ja seest pehme ning juustune - täpselt selline see sai tulebki. Suur lemmik nii suurtele kui väikestele, kuna maitseb hästi ning paraja suurusega tükke on kerge võtta. Kes ihkab tugevamat maitset, võib kasutada vängemaid juustusid, kuid väga maitsva tulemuse saab ka mahedate juustudega.
1 pikk sai (ca 360 g, viilutamata)
100-120 g juustu
120 g pehmet võid
1 küüslauguküüs
Sega purustatud küüslauk pehme või suisa poolvedela võiga. Lõika saiapätsile sälgud sisse - piisavalt sügavad, et juustuviil vahele mahuks aga alt peab sai kokku jääma. Määri igasse vahesse küüslauguvõid (kasuta kogu või ära). Lõpuks võid kogu saiapätsi pealispinna kergelt võiga üle määrida. Täida kõik tekkinud vahed juustuviiludega.
Tõsta sai eelsoojendatud ahju ja küpseta 175-180 kraadi juures umbes 10-15 minutit (juust peab olema sulanud ja sai kuldase jume saanud). Võta ahjust välja ja söö soojalt.
100-120 g juustu
120 g pehmet võid
1 küüslauguküüs
Sega purustatud küüslauk pehme või suisa poolvedela võiga. Lõika saiapätsile sälgud sisse - piisavalt sügavad, et juustuviil vahele mahuks aga alt peab sai kokku jääma. Määri igasse vahesse küüslauguvõid (kasuta kogu või ära). Lõpuks võid kogu saiapätsi pealispinna kergelt võiga üle määrida. Täida kõik tekkinud vahed juustuviiludega.
Tõsta sai eelsoojendatud ahju ja küpseta 175-180 kraadi juures umbes 10-15 minutit (juust peab olema sulanud ja sai kuldase jume saanud). Võta ahjust välja ja söö soojalt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar