Neid väga-väga maitsvaid võileibu olen teinud korduvalt ning ikka ja alati on need suurte kiidusõnade saatel ka ära söödud. Lihtsad ja alati toimivad koostisosad ei jäta ühtegi kalasõpra külmaks.
Vaja läheb:
300-400 g kuumsuitsu räime
4 suurt keedumuna
pool sibulat
1 dl paksemat hapukoort
1 dl majoneesi
1 spl hakitud tilli
Serveerimiseks: 1 pakk koorikleiba (ca 300-350 g), võid, jupp värsket kurki, lehtsalatit
Puhasta räimed (salatisse lähevad ainult fileed). Haki keedetud munad ja peenesta sibul. Sega omavahel räimefileed, munad, sibul, hapukoor, majonees ja hakitud till.
Määri koorikleibadele õhke kiht võid, pane peale salatilehed ning suitsukalasalat. Kõige peale lähevad poolikud kurgiviilud.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar