Vürtsika kastmega pintseldatud suvikõrvitsaviilud ja kreemja juustuga täidetud hõrgud šampinjonid on toredaks kaaslaseks grillitud liha juurde. Tasub kindlasti proovida!
GRILLITUD SUVIKÕRVITS
1 keskmine suvikõrvits
0,5 spl magusat tšillikastet
0,5 spl oliivõli
0,5 spl soja- või teriyaki kastet
Lõika suvikõrvits ristipidi pooleks ja viiluta mõlemad poolikud 0,5 cm paksusteks viiludeks. Sega kastmeained omavahel. Aseta viilud grillile ja grilli mõned minutid mõlemalt poolt. Pintselda suvikõrvitsa viile kastmega mõlemalt poolt ning grilli veel natuke (tulemus peaks olema poolkrõmps).
GRILLITUD ŠAMPINJONID
250 g šampinjone
sinihallitusjuustu või sulatatud juustu
Puhasta seened ja eemalda jalad. Täida seened kas sinihallitusjuustu tükikestega või sulatatud juustuga. Aja seened vardasse ja aseta grillile juustuga täidetud pool ülespidi. Ära vardaid mingil juhul ringi keera, muidu kukub juust välja! Küpseta kuni juust on kergelt küpsema hakanud. Taldrikule aseta samuti vardad nii, et juustuga täidetud pool oleks ülespidi.
Suuremaid seeni võib ka ilma varrasteta grillida. Lihtsalt täidad juustuga ja asetad grillile küpsema.
Suuremaid seeni võib ka ilma varrasteta grillida. Lihtsalt täidad juustuga ja asetad grillile küpsema.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar