Pilt

Pilt

Šokolaadi-koorejäätis

Kodusel jäätisevalmistamisel on mitmeid plusse. Minu jaoks on kõige olulisem see, et kodune jäätis on puhta ja selge koostise ning maitsega.

Šokolaadijäätist tasub kindlasti proovida, sest see on lihtsalt nii-nii hea. Šokolaadine ja koorene - täpselt see, mida ühelt korralikult jäätiselt ootaks. Tee jäätis kohe sellisesse nõusse, millega saad ta sügavkülma tõsta.


190 g magusat kondenspiima
1 spl kakaopulbrit (mõru)
50 g tumedat šokolaadi (nt Bitter)
400 ml rõõska koort 35%
30 g piimašokolaadi

Sega kondenspiim kakaopulbriga ühtlaseks. Sulata kuumaveevannil tume šokolaad ja sega kondenspiimaga. Vahusta rõõsk koor tugevaks vahuks ja sega kondenspiima-šokolaadi massi hulka. Võib ka mikseriga korraks läbi suristada. Eesmärk on saada ilus sile mass. Kõige viimasena sega sisse tükeldatud piimašokolaad. Aseta sügavkülma vähemalt kaheksaks tunniks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar