Kodusel jäätisevalmistamisel on mitmeid plusse. Minu jaoks on kõige olulisem see, et kodune jäätis on puhta ja selge koostise ning maitsega.
Šokolaadijäätist tasub kindlasti proovida, sest see on lihtsalt nii-nii hea. Šokolaadine ja koorene - täpselt see, mida ühelt korralikult jäätiselt ootaks. Tee jäätis kohe sellisesse nõusse, millega saad ta sügavkülma tõsta.
190 g magusat kondenspiima
1 spl kakaopulbrit (mõru)
50 g tumedat šokolaadi (nt Bitter)
400 ml rõõska koort 35%
30 g piimašokolaadi
Sega kondenspiim kakaopulbriga ühtlaseks. Sulata kuumaveevannil tume šokolaad ja sega kondenspiimaga. Vahusta rõõsk koor tugevaks vahuks ja sega kondenspiima-šokolaadi massi hulka. Võib ka mikseriga korraks läbi suristada. Eesmärk on saada ilus sile mass. Kõige viimasena sega sisse tükeldatud piimašokolaad. Aseta sügavkülma vähemalt kaheksaks tunniks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar