Mõnusad itaaliapärased ahjusaiad, mis võluvad oma lihtsuse ja sirgjoonelisusega. Valmivad kiirelt ja lihtsalt, lisaks maitsevad tõesti hästi. Süüa tuleb neid kindlasti ahjusoojalt.
Vaja läheb:
1 ciabatta
160-170g mozzarellat
pestot
1 küüslauguküüs
3-4 keskmist tomatit
soola, pipart
Viiluta ciabatta ja lao ahjupannile. Pane igale viilule 1 tl pestot. Haki küüslauk peeneks ning puista saiadele. Kõige peale pane mozzarella. Pane saiad ahju ja küpseta 200 kraadi juures kuni mozzarella hakkab sulama (selleks kulub umbes 5-7 minutit). Ära üle küpseta, muid kaotab mozzarella oma mõnusa kohevuse ja pehmuse.
Kuni saiad küpsevad, haki tomatid kuubikuteks, puista peale soola ja musta pipart (tomatid võib lõigata ka viiludeks). Serveerimisel puista igale saiale heldelt tomatikuubikuid. Söö kindlasti soojalt!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar