Pilt

Pilt

Nachod hakkliha ja juustuga

Neid suupisted on mugav teha siis, kui tahaks külalistele kiiret, sooja ja maitsvat suupistet pakkuda. Ideaalselt sobivad nad ka näiteks saunaõhtu menüüsse. Kuid miks mitte teha neid lihtsalt kiireks näljapeletuseks.


Vaja läheb (1 ahjuplaaditäis):

ca 150 g nachosid
250 g kvaliteetset hakkliha (soovitan delikatesshakkliha)
juustu
meelepäraseid maitseaineid hakkliha maitsestamiseks

Serveerimiseks 30% paksu hapukoort (+ magus tšillikaste)

Kõigepealt prae hakkliha valmis ja maitsesta meelepäraste maitseainetega. Mina olen põnevama maitse saamiseks lisanud erinevaid maitseainesegusid. Jälgima peab seda, et neis ei oleks liialt soola, kuna nachod ja juust on niigi soolased.

Laota nacho krõpsud ahjuplaadile ühekordse kihina. Pane igale nachole natuke hakkliha (nii, et kogu hakkliha saaks ära kasutatud). Seejärel pane igale nachole peale natuke juustu (juustu võib olla ka riivituna). Küpseta 200 kraadises ahjus, kuni juust on sulanud. Selleks kulub 5-8 minutit. Serveeri kohe külma hapukoorega, mille sisse võid segada maitse järgi magusat tšillikastet.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar