Munanuudlid on mõnus vaheldus tavalistele makaronidele. Sestap ma neid aegajalt ikka teen. Juurde sobib väga hästi jogurtis marineeritud kanafilee ja kergelt praetud köögiviljad. Marinaadi jaoks sain idee siit.
Ja kui serveerimisel niristada peale natuke sojakastet ja magusta tšillikastet, siis on maitsemeeltel jälle põhjust rõõmustada.
Ja kui serveerimisel niristada peale natuke sojakastet ja magusta tšillikastet, siis on maitsemeeltel jälle põhjust rõõmustada.
Vaja läheb:
250 g munanuudleid
1 keskmine suvikõrvits
2 porgandit
400g kanafileed
soola
toiduõli
soola
toiduõli
Marinaad kanale:
2 dl maitsestamata jogurtit
1 spl sidrunimahla või sama palju veiniäädikat
1 purustatud küüslauguküüs
1 tl karripulbrit
1 tl soola
musta pipart
1 spl hea maitsega toiduõli (nt oliivõli)
Serveerimiseks sojakastet ja magusat tšillikastet.
Serveerimiseks sojakastet ja magusat tšillikastet.
Sega kokku kana marinaadiained ja pane terved kanafileed marinaadi sisse. Lase külmikus üleöö maitsestuda. Keeda munanuudlid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Nõruta korralikult ja seejärel nirista peale meelepärast toiduõli. Lõika suvikõrvits ja porgandid peenikesteks ribadeks ja prae õlis kergelt läbi, maitsesta soolaga. Köögiviljad peavad jääma kergelt krõmpsuvad. Lõika maitsestatud kanafilee suupärasteks tükkideks ja prae pannil õlis küpseks. Serveerimisel võib anda kõik komponendid eraldi lauale, kuid võib ka munanuudlid, köögiviljad ja kana omavahel kergelt läbi segada. Sojakastet ja tšillikastet saab igaüks vastavalt oma maitsele lisada.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar