Pilt

Pilt

Tomatisalat

Lihtsamast lihtsam värske salat, mis sobib enam-vähem kõikide soolaste toitude juurde. Lihtsuses peitub võlu!

500 g kirsstomateid
1 punt lehtsalatit

Salatikaste:
poole sidruni mahl
1 spl oliivõli
0.5 tl sinepit
0.5 tl mett
soola
musta pipart

Pese ja kuivata lehtsalat ning kirsstomatid. Rebi lehtsalat suupärasteks tükkideks ja pane kaussi, sinna peale pane neljaks lõigatud kirsstomatid. Sega omavahel kastmeained ja nirista salatile. Segada pole vaja, kui, siis hästi õrnalt, kuna muidu kipub salat vesiseks minema.  Olen teinud ka nii, et panen maitsestamata salati lauale ja selle juurde kausikese kastmega. Nii saab igaüks tõsta endale salatit ja sinna peale niristada meelepärase koguse kastet.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar