Kes ei mäletaks juba lapsepõlvest soolaseene salatit! Ja seda, kui maitsev see on. Sobib väga hästi korvikestesse, niisama leiva peale või kuumade keedukartulite juurde. Eriti hea, kui soolaseened on ise tehtud, kuid väga hea salati saab ka poes müüdavatest soolaseentest (ise eelistan kindlasti Eesti tootjaid; otsi juurviljade külmletist).
300 g soolaseeni
1 sibul
200 g paksu hapukoort
(2-3 keedumuna)
Kui kasutad poest ostetud soolaseeni, siis leota neid külmas vees paar-kolm tundi. Kui on kodused seened, siis oleneb leotusaeg sellest, kui soolased seened on. Seejärel nõruta seened korralikult ära ja haki peeneks. Lisa seentele hakitud sibul (ja keedumunad). Lisa ka hapukoor ja sega kõik kokku.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar