Väga mõnusad paksud pannkoogid, mida on hea teha puhkepäeva hommikul. Ja peab mainima, et mitte kõik paksude pannkookide retseptid ei ole nii head. On neid, kus jääb munamaitse domineerima, teisel jällegi soodamaitse jne. Peale mõningaid katsetusi, jäin pidama retsepti juurde, mille leidsin siit.
Vaja läheb (kogus kahele):
2,5 dl keefirit, hapupiima või 10% hapukoort
1 muna
2,5 dl jahu
0,5 tl soola
3/4 tl soodat
1 sl sulavõid
õli praadimiseks
Segada ained paksuks taignaks. Praadida mõõdukal kuumusel paksud lusika-pannkoogid. Väga oluline on just see, et kuumus oleks mõõdukas, sest muidu lähevad koogid väljast kärssama ja seest jäävad tooreks.
Kuna need pannkoogid on maitselt pigem neutraalsed, siis sobivad nii magusate kui ka soolaste lisanditega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar