Kiirelt valmiv toekas kõhutäis, mis meeldib nii suurtele kui ka väikestele. Tegu pole küll originaalretseptiga (millesse käib minu teada muuhulgas ka riis), kuid maitsev on siiski. Sisu võib igaüks oma maitse järgi sättida, siin pakutav on ainult üks variantidest.
Valmib ca 8 väikest või 6 suurt burritot
TÄIDIS
300-400 g veisehakkliha
2 tl burrito maitseainesegu (nt Santa Maria)
400 g punaseid konservube
riivjuustu
tomatit
hapukurki
lehtsalatit
sibulat
salsat
hapukoort
LISAKS
8 väikest või 6 suurt tortillat
Prae hakkliha pannil küpseks, lisa nõrutatud ja külma veega loputatud konservoad ning maitsesta maitseaineseguga. Haki tomatid, hapukurgid ja sibulad suupärasteks tükkideks.
Burritode kokkupanekul tee nii: pane tortilla pannile ja lase pisut soojaks (mitte krõbedaks!). Aseta tortilla keskele hakkliha-oa segu, riivjuustu, tomatit, hapukurki, sibulat ja lehtsalatit ning lõpuks ka salsat ja üks triip hapukoort. Keera tortilla kinni nii, et tekiks tasku. Head isu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar